Prestige Tours este Touroperator de prim rang în România. Compania s-a specializat în deschiderea și operarea de curse charter pe toate continentele precum și pe furnizarea de servicii de incoming de cea mai înaltă calitate.

Cu 32 de ani de experiență pe piața turistică din România și un renume impecabil, Prestige Tours s-a impus atât pe piața româneasca cât și pe cea internațională, cu o rețea de prestigiu care numără peste 1700 de parteneri în țară și în străinatate și continuă procesul de dezvoltare și diversificare a portofoliului destinațiilor de vacanță.
Tarifele competitive, serviciile excelente, grija față de fiecare turist și sprijinul oferit agențiilor de turism partenere sunt cele mai importante obiective ale companiei.
Echipa Prestige Tours este formată din profesioniști ce dispun de experiența, cunoștințele și logistica necesare livrării pachetelor de vacanță ce depășesc așteptările turiștilor. Fiecare membru al companiei are o misiune clară, aceea de a oferi pachete de vacanță care să îi facă pe turiști fericiți.

Profesioniști, dar și creativi, membrii echipei Prestige Tours au o viziune ce pune accent pe cerințele și dorințele partenerilor, oferind întotdeauna cele mai performante soluții la cel mai bun raport calitate-preț.
 
Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne scrieți pe adresa  [email protected]